3 от 3! Черноморец мина и през Миньор по пътя към Втора лига

Черноморец продължи с победния си рейд в Трета лига – Югоизток. „Акулите“ се наложиха трудно, но напълно заслужено с 1:0 като домакини на Миньор (Раднево). Срещата на централния терен на стадион „Черноморец“ бе изгледана от около 400 зрители, между които и агитка, която не спря да подкрепя любимците си през цялото време. След края на мача футболистите на домакините поздравиха своите привърженици и бяха изпратени с овации.

Първото полувреме премина изцяло под диктовката на Черноморец. Малшансът обаче попречи на възпитаниците на Радостин Кишишев да се оттеглят на почивка поне с минимален аванс.

След няколко пропуска, в 37-ата минута „акулите“ по чудо не поведоха. Стойко Иванов отправи чудесен удар от дистанция, който обаче разтресе лявата греда.

Само 240 секунди по-късно „сините“ отново се разминаха на милиметри с гола. След центриране от фаул, Нуретин Пюскюлю засече с глава, но отново в левия страничен стълб.

През втората част доминацията на домакините продължи. Това даде късен, но заслужен резултат. В 82-ата минута хубав удар на Любомир Божинов порази целта за крайното 1:0.

Leave a Reply