Черноморец U15 на Републиканско, след обрат над Бургас спорт

Черноморец 1919 се класира на Републиканското първенство при U15. Воденият от Радостин Кишишев тим се нуждаеше от точка, но взе 3 от домакинството си на Бургас спорт. „Акулите” успяха да направят обрат в резултат, след като на почивката изоставаха с 0:1. Те изнесоха страхотно второ полувреме, отбелязвайки три безответни попадения за 3:1.

Въпреки че игра по-добре от своя съперник, през първата част Черноморец инкасира попадение за 0:1. Второто полувреме премина при тотална доминаця на „акулите” и логично те се поздравиха с крайния успех. Христо Димов изравни резултата с хубав удар. Последва тотален натиск на домакините, увенчал се с пълен обрат, след попадение на Антон Узунов. Точка на спора пък сложи Димо Кръстев, оформяйки крайното 3:1. „Сините” можеха да стигнат и до доста по-изразителен успех, ако не бяха куп пропуски пред противниковата врата.

Същевременно Черноморец спечели и баража на „Футбол 9”. На стадион „Речица” в Сливен, „акулите” се наложиха с категоричното 3:1 над Берое (Стара Загора). По този начин те се класираха за заключителния турнир в Банско.

Leave a Comment