Черноморец 1919 започна подготовка с нов старши треньор

ФК Черноморец 1919 започна подготовката си за пролетния дял от първенството на „А” Областна футболна група. Първата тренировка на тима за 2017 година беше проведена от новия старши треньор Слави Костенски. Той е юноша и дългогодишен футболист на „акулите”. Костенски ще работи заедно с легендата на родния футбол и директор на „синята” ДЮШ Радостин Кишишев.

На днешното занимание присъстваха 14 футболисти. Между тях беше едно ново попълнение – Петър Кънчев. Нападателят има опит и на ниво „А” група, където се състезава с екипа на Видима – Раковски. Играл е още за Нефтохимик, Локомотив (ГО), Академик (Свищов),  Несебър, Спартак (Пд) и други отбори.

„Започваме с един нов играч – Петър Кънчев. Преговаряме и с други, но новите няма да бъдат повече двама – трима. За момента няма футболисти, с които да се разделяме. Амбициите ни са такива, каквито подхождат на името Черноморец – победа във всеки мач. Ще работим в екип с Радостин Кишишев, който няма абсолютно никаква нужда от представяне, не само в България, а и по света. Надявам се изградим боеспособен отбор, който, освен да побеждава, да носи и удоволствие на своите привърженици с играта си”, заяви за клубния сайт на ФК Черноморец 1919 наставникът на тима Слави Костенски.

Харесай официалната Фейсбук страница на ФК Черноморец 1919 ТУК

Leave a Comment