Черноморец с две победи над Нефтохимик за 24 часа! Отстранихме ги за Купата

Днес на стадион „Черноморец“ малките „акули“ на Слави Шопов, набор 2008, победиха за Купата на България връстниците си от Нефтохимик. През първото полувреме се играеше предимно в половината на „зелените“, но гол падна чак в последната минута. Йоан Димов се справи блестящо със защитата на Нефтохимик и с техничен удар насочи топката в ъгъла на вратата за 1:0.

През второто полувреме играта се поизравни малко, но пак по-настоятелни бяха черноморци. В средата на полувремето след перфектно центриране от фал топката стигна до Денис Кьосеосман, който с едно докосване я прати в мрежата на Нефтохимик за 2:0. В края на мача след грешка в защитата на Черноморец се стигна до дузпа за Нефтохимик, която „зелените“ не успяха да реализират. Така с резултат 2:0 малките „акули“ продължават напред в турнира за купата на България.

Вчера пък батковците им от набор 2006 с треньор Георги Терзиев също постигнаха победа над юношите младша възраст на Нефтохимик с 2:0 в контрола играна в Д. Езерово. Двата гола разлика е най-малкото, с което се поздравиха младите бургаски „акули“. Първото полувреме ще се запомни с направените куп пропуски пред вратата на Нефтохимик. Първият гол в срещата бе дело на Алекс Пеев в началото на второто полувреме, който по перфектен начин завърши образцова атака на черноморци. Малките „акули“ продължиха с натиска над своите съперници, но до нов гол се стигна чак в средата на полувремето въпреки тоталното превъзходство. Пропуски пред вратата на Нефтохимик направиха Ивайло Стаматов на два пъти, Алекс Пеев и Ерик Михалев. Логичното се случи чак след час игра. С техничен удар между краката на вратаря, Ерик Михалев прониза мрежата на Нефтохимик за 2:0.

Така за пореден път младите таланти на Черноморец заслужено победиха градския си съперник!

Leave a Comment