Черноморец се завърна на централния терен с победа над Несебър

Черноморец победи Несебър в контролна среща. „Акулите“ се наложиха с 2:1. Освен с успеха за бургазлии, двубоят ще запомни и с това, че Черноморец се завърна на централния терен на едноименното съоръжение в кв. „Акациите“. По него е извършена доста работа, като вече я няма буйната растителност. Освен това, в централния сектор е започнало и поставянето на седалки. Мачът се игра при завидна за контрола посещаемост.

Черноморец успя да поведе още в 8-ата минута. Даниел Стаматов изведе чудесно Антон Узунов, който залъга вратаря и прати топката в мрежата за 1:0. 120 секунди по-късно Петър Колев можеше да удвои, но на празна врата уцели лявата греда. Все пак, „акулите“ стигнаха до второ попадение в 43-ата минута. Петър Колев бе фаулиран в наказателното поле и главният съдия Стефан Павлов отсъди дузпа. От бялата точка Мустафа Мустафа бе точен за 2:0.

През втората част наставниците и на двата отбора извършиха куп промени. „Делфините“ успяха единствено да намалят изоставането си, след като Симеон Баев бе точен от дузпа.

Leave a Comment