Черноморец се завръща на централния терен за дербито в събота!

Черноморец се завръща на централния терен на едноименния стадион! Това ще се случи още в предстоящото дерби от Трета лига – Югоизток, в което „акулите“ посрещат третия във временното класиране – Загорец (Нова Загора). Двубоят ще се проведе на 3 ноември (събота), от 14:30 ч.

Както е известно, ръководството на Черноморец продължава с подобренията по базата, за която вече бе подписан нов договор – до края на календарната 2020-а година. Ремонтът на стадион „Черноморец“ вече повече от месец върви с пълна сила в положителна посока и бетонният блок на централния сектор „А“ вече е положен. Ако до няколко дни пристигнат поръчаните седалки, те ще бъдат монтирани.

Кофражът вече е излят в централния сектор, но паралелно с това се изгражда и кокетна ВИП-ложа. Почиства се и се подготвя и сектор В, който е ситуиран откъм улица „Индустриална“. За момента той ще бъде пригоден като сектор за гостуващата публика. Идеята на ръководството на Черноморец (Бургас) е с още един ремонт на по-късен етап през 2019-а година стадионът да се доближи до покриване на критерии за лицензиране за Втора лига.

Leave a Comment