Черноморец приема Димитровград в първия си домакински мач за сезона

Черноморец приема Димитровград в мач от втория кръг на Трета лига – Югоизток. Двубоят ще бъде първо домакинство за водения от Слави Костенски тим през този сезон. Срещата ще се проведе на 15 август и е с начало 18:00 ч., като от ръководството на клуба обявиха вход свободен. Същевременно припомняме, че на стадиона ще има дарителска каса и всеки желаещ ще може да помогне на любимия клуб.

За предстоящата среща, Черноморец няма сериозни кадрови проблеми. Слави Костенски няма да може да разчита единствено на контузения Любомир Божинов. Всички останали футболисти ще бъдат на негово разположение.

През последните седмици ръководството на „акулите“ положи сериозни грижи по стадион „Черноморец“, за да придобие приветлив вид. Футболистите, треньорското и спортно-техническото ръководство призовават привържениците на отбора да подкрепят тима така, както само те могат, за да продължим заедно с победите по пътя към професионалния футбол. Припомняме, че във връзка с епидемията от COVID-19 трябва да се спазват задължителните противоепидемични мерки. Присъстващите на съоръжението трябва да сядат минимум през една седалка.

Leave a Comment