Черноморец представи петима нови

ФК Черноморец 1919 (Бургас) представи днес пет нови попълнения, на които ще разчита за пролетния дял на първенството на Трета лига. Това са Иван Стоянов, Даниел Стаматов, Станислав Дрянов, Христо Лемперов и Васил Калоянов.

Освен тях, в отбора са вратарят Петко Пацов, който идва от Несебър, както и нападателят Радостин Неделчев, играл през есента в Странджа Средец. Отделно от тях има и още двама защитници, които са на проби.

„Това са хората, на които ще разчитаме през пролетта, за да бъдат изпълнени целите на клуба. Уверени сме, че това са правилните футболисти, като имаме предвид техните качества, опит и професионализъм. Можем да им пожелаем Добре дошли в синьото футболно семейство на Бургас и заедно да изживеем много положителни емоции в юбилейната година за Черноморец“, заяви старши треньорът на тима Радостин Кишишев.

В момента всички играчи в Черноморец тренират, а единствен с контузия е Радостин Неделчев, който получи сериозна травма в глезена по време на контролата с Миньор (Раднево).

Утре е следващата проверка на Черноморец. Съперник на „акулите“ е елитният сръбски отбор Мачва Шабац, заемащ 10-о място в местната Суперлига. Срещата е от 14.00 часа и ще се играе на централния терен на стадион Черноморец. В тима прави впечатление присъствието на бившия младежки национал на Сърбия Марко Миялович, минал в кариерата си през белградските Цървена звезда и Рад.

След двубоя със сърбите, на Черноморец предстои контрола в събота. От 13:00 ч., „акулите“ ще се изправят срещу Ботев (Гълъбово). Проверката ще се проведе в Межда.

Leave a Comment