Черноморец победи и Димитровград за 2 от 2

Черноморец Бургас посрещна и победи тима на Димитровград в мач от втори кръг на Трета лига. „Акулите“ имаха тотално превъзходство през всичките 90 минути, но в крайна сметка успяха да стигнат само до две попадения за успеха с 2:0. По този начин възпитаниците на Слави Костенски имат пълен актив от 6 точки, след два изиграни мача.

Първото полувреме се отличи с дълбока преса от страна на домакините през по голямата част от времето. Нито една от множеството опасни атаки на “акулите” обаче не завърши с гол и на полувремето резултатът остана непроменен.

Домакините продължиха да търсят гола и през втората част, като бяха по-настоятелният тим на терена. Усилията им дадоха резултат В 54-тата минута, когато Мариян Тонев откри резултата с красиво попадение. Той стреля от сериозна дистанция, топката се отклони в напречната греда и тупна зад голлинията за 1:0.

В 79-тата минута резултатът закономерно бе удвоен след поредна бърза атака на “акулите”. Голмайсторът бе Милен Танев, който оформи крайното 2:0 в полза на Черноморец. Още един негов гол пък бе отменен в последната минута на добавеното време заради засада.

Leave a Comment