Черноморец надигра и победи Поморие

Черноморец се наложи с минималното 1:0 срещу Поморие в контролна среща, която се игра на стадиона в Каблешково. „Акулите“ изнесоха отличен мач срещу отбор от Втора лига и напълно надиграха съперника си. На трибуните присъства Димитър Димитров – Херо.

Първата опасност в мача бе създадена в 15-та минута. След далечен удар на Милен Танев топката срещна левия стълб на вратата на Мартин Теменлиев.

Пред Венцислав Славов се откри добра възможност в 25-та минута. Той стреля, като насочи топката в долния десен ъгъл на вратата на Шейтанов, който плонжира и изби.

Димитър Законов направи добър пробив в 27-та минута, след което остана сам срещу Теменлиев, който отрази удара му.

Венцислав Славов се озова сам срещу вратаря на Поморие, след което го преодоля и бе на празна врата, но се препъна и топката излезе в аут.

Черноморец поведе в резултата в 60-та минута, когато Венцисалв Славов получи пас в наказателното поле на Поморие и от непосредствена близост вкара топката във вратата.

Черноморец: Мартин Теменлиев, Георги Тузаков, Мариян Димитров, Стоян Мантаров, Станимир Митев, Станислав Дрянов, Жулиен Парушев, Венцислав Славов, Мустафа Мустафа, Трайо Грозев, Стойко Иванов

Leave a Reply