Черноморец капарира първото място след победа над основния конкурент

Черноморец на практика може да се счита за сигурен първенец в „А“ Областна футболна група и съответно участник на баражите за влизане в Трета лига. „Акулите“ продължават да бият всичко по пътя си. Днес в тяхна „жертва“ се превърна основният претендент за първото място – Странджа-Агрокорн. Бургазлии се наложиха с 2:0 на стадиона в Средец и дръпнаха с 3 точки на върха в класирането. Преднината реално е 6 точки, но все още не са присъдени трите служебни от мача с Равда.

Днес точни за Черноморец след почивката бяха Станимир Митев и Жулиен Парушев. Малко преди двубоя, капитанът на бургазлии получи своята награда за футболист на месец март – шампанско и шалче на любимия отбор, връчена от феновете на „акулите“.

„Сините“ привърженици отново доказаха безрезервната си подкрепа към Черноморец. Те създадоха чудесна атмосфера, като не спряха да подкрепят и аплодират отбора, пеейки песни за победата през целия мач. В хода на срещата феновете запалиха факли и димки.

След поредния успех, феновете на бургазлии, които се чувстваха като у дома си, изпратиха футболистите с обичайния рефрен – „Акули, юнаци“.

Leave a Comment