Черноморец започва подготовка с нови треньори и четирима юноши

Черноморец започва подготовката си за новия сезон на 2 юли (понеделник). Футболистите ще излязат за първото си занимание в 18:00 ч., на стадион „Черноморец“. Както е известно, „акулите“ спечелиха по безапелационен начин „А“ Областна група и баража за влизане в Трета лига – Югоизток. Така, от новия сезон те ще се състезават в третото ниво на родния футбол.

За новия сезон ще има промени в спортно-техническия щаб. Старши треньор на тима ще бъде Радостин Кишишев. Като помощници в неговия щаб влизат досегашния наставник на тима Слави Костенски и треньорът на вратарите Венелин Димов.

Черноморец ще започне подготовка с група от 25 футболисти. Сред тях ще бъдат четирима юноши на клуба – Златко Ненов, Младен Джамбазов, Димитър Пейчев и Богдан Богданов. Ще има също така футболисти на проби. Треньорското ръководство ще даде възможност на съответните играчи да се покажат възможностите си в първата контрола, преди да се прецени дали да останат в тима.

Първата проверка на Черноморец ще бъде на 7 юли (събота). Съперник на „акулите“ ще бъде Миньор (Раднево). Приятелският двубой ще се изиграе на стадиона в Речица. Началният час ще бъде уточнен през следващата седмица.

Leave a Comment