Черноморец би Ураган за трети пореден успех

Черноморец 1919 постигна трета поредна победа в предсезонната си подготовка. „Акулите“ се наложиха с минималното 1:0 като гости на третодивизионния Ураган (Бояджик), воден от бургазлията Тодор Киселичков. Контролната среща се проведе на стадиона в Генерал Инзово.

Възпитаниците на Слави Костенски демонстрираха отлична игра и съвсем заслужено се поздравиха с крайния успех. Той можеше да бъде и по-изразителен, но „сините“ направиха няколко пропуска пред противниковата врата. Победното попадение бе дело на Евтим Димитров. Младата надежда на бургазлии се разписа в 17-ата минута.

„Много полезна проверка за нашия състав. Доволен съм от успеха. Той бе постигнат срещу добър отбор, играещ в по-висока от нас група. Макар и в контролна среща, победата вдъхва самочувствие на футболистите, а то ще ни бъде необходимо в официалните двубои. Въпреки хубавия успех, не бива да се заблуждаваме. Трябва да стоим здраво стъпили на земята и да продължим да се трудим, както досега. Най-хубавото е, че имаме отличен колектив, което е предпоставка за бъдещи успехи“, заяви за официалния сайт на Черноморец 1919 наставникът на тима Слави Костенски.

Харесай официалната Фейсбук страница на ФК Черноморец 1919 ТУК

Харесай официалната Фейсбук страница на ФК Черноморец 1919 ТУК

Leave a Comment