Футболна академия Черноморец 1919 Бургас набира таланти в седем възрастови групи

Детско-юношеската школа на ФК Черноморец 1919 Бургас обявява кастинг за попълване на отборите си в седем възрастови групи. Кастингът ще се проведе на 27-и януари /събота/, от 10:00 часа, на тренировъчните терени на стадион “Черноморец” в Бургас.

За да участват в пресяванията за място в най-добрата школа в Югоизточна България, са добре дошли деца, които са родени през 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 и 2010-а година. Академията на Черноморец Бургас приема момчета, както от града и региона, така и от цялата страна. За тези, които не са от Бургас, клубът има възможност да осигури настаняване и храна. Макар и в момента Черноморец Бургас да е с аматьорски статут, клубът разполага с деcет възрастови групи при подрастващите, като в две от тях играят в Елитните национални групи.

“Черноморец Бургас винаги е разчитал на своите кадри и на своя продукт. И докато на други места момчетата просто се пълнеж, докато играят чужденци, при нас момчетата от школата винаги са били на първо място. През годините нашите треньори се доказаха като истински създатели на бъдещи футболни звезди”, заяви една от легендите на българския футбол и спортен директор на Черноморец Бургас Радостин Кишишев.

От клуба обявиха и една промяна в треньорския състав. Като треньор на родените през 2006-а година деца влиза Ивайло Иванов, който до момента работеше в малкия клуб Бъдеще Бургас. Той заема мястото на Антон Николов.

Школата на “акулите” се гордее с едни от най-добрите специалисти в детско-юношеския футбол, сред които се откроява легендата и ветеран Петър Младенов – треньор номер 1 за 20-и век в детско-юношеския футбол в Бургаски регион.

Родителите, които имат въпроси, могат да ги зададат всеки ден на стадион “Черноморец” в Бургас или на телефон 0888 934889.

Leave a Comment