Футболист №1 на Черноморец за октомври получава купа

Гласуването за футболист №1 на Черноморец за месец октомври приключи. В оспорвана битка, с минимална разлика, „сините“ фенове излъчиха за победител Георги Тузаков. Второто място, само с 3 гласа по-малко, остана за Жулиен Парушев. Трети пък се нареди Стоян Мантаров.

Любопитно е, че от този месец, победителят в анкетата на феновете вече няма да получава шампанско и шалче на Черноморец. Наградата ще бъде купа. Първият неин носител – Георги Тузаков, ще я получи преди дербито със Загорец (Нова Загора).

Както винаги, Черноморец отново ще разчита на подкрепата на своите привърженици. Те продължават да доказват, че резултатите не са водещото за изразяването на любовта. От началото на сезона, „акулите“ се радват на солидна подкрепа, каквато не получават дори някои отбори от родния футболен елит. Гостуванията на „сините“ също не минават без солидна поддръжка от привържениците. Ръководството, спортно-техническият щаб и футболистите на Черноморец се надяват в предстоящото дерби отборът да бъде подкрепен по същия горещ начин, както и до момента.

Leave a Comment