Футболист №1 за март е… Черноморец U17

Сериозна изненада настъпи в избора на футболист №1 на Черноморец за месец март. Гласуването на „сините“ фенове приключи. За вече отминалия месец март, по-голямата част от привържениците гласуваха за най-полезен играч не за конкретен футболист от мъжкия отбор, а за целия отбор юноши – младша възраст, воден от Нено Ненов.

За първи път се включи такава опция в анкетата. Феновете на Черноморец уточняват, че това е продиктувано и от факта, че има леко разочарование от старта на сезона и те желаят да покажат на момчетата, че искат много повече от тях и като раздаване, и като резултати.

Същевременно добрите и безапелационни резултати на юношите през месеца (особено срещу градския съперник) ги изстреля на върха. Феновете на Черноморец са категорични, че това е ясен знак, че следят и младежките гарнитури и очакват от тях светло бъдеще със свещената фланелка на Черноморец и България.

На традиционното награждаване за Футболист №1 ще бъде връчена купа, а отделно за целия отбор на Черноморец U17 ще бъде поръчана и торта.

Leave a Comment