ФК Черноморец 1919 назначи директор на ДЮШ

Любими треньори ще подготвят малките „акули”

ФК Черноморец 1919 назначи директор на своята Детско-юношеска школа. Човекът, който ще отговаря за всички „сини” таланти, е Николай Кръстев. Младият специалист ще съвместява този си пост с още един – треньор на гарнитурата до 19 години. Неговите възпитаници вече започнаха тренировки, които се провеждат на стадиона в кв. Ветрен.

Освен U19, своите занимания от вчера стартираха още две формации – Черноморец U17 и U15. Наставник на първите (родени 2000/01 г.) ще бъде легендата на българския футбол и бронзов медалист от САЩ’94 Златко Янков. Други, които вече се подготвят за предстоящите първенства и турнири, са родените през 2002 г. футболисти на „акулите”. Те ще бъдат ръководени от Борис Борисов. Горепосочените набори също ще се водят своята подготовка на стадиона в кв. Ветрен. За по-малките таланти заниманията предстоят да започнат на 1 август (понеделник). От 17:00 ч. Нено Ненов ще започне да подготвя своите възпитаници, родени 2003/04 г., също в кв. Ветрен. Любимите треньори на най-малките „акули” Петър и Пламен Младенови ще започнат да подготвят бъдещите звезди на бургаския футбол, родени 2005/06/07/08 г., в 9:00 ч., на Спортен комплекс „Славейков”. Росен Кавръков, един от най-продуктивните бургаски специалисти, също ще бъде част от ДЮШ на бургазлии. Предстои да се сключи договор и с треньор, който ще подготвя младите вратари.

Същевременно, от ръководството на бургаския клуб продължават политиката, която първи наложиха през миналия сезон. Децата, желаещи да тренират в школата на ФК Черноморец 1919, няма да заплащат такси, практикувайки любимата си игра напълно безплатно. Освен това, талантите ще получат екипировка, която също ще им бъде осигурена безвъзмездно.

Харесай официалната Фейсбук страница на ФК Черноморец 1919 ТУК

Leave a Comment