ФК Черноморец 1919 загуби от Русокастро в истинска корида, „син“ талант със счупена ръка

ФК Черноморец 1919 загуби от Русокастро в мач от IV кръг на „А“ Областна футболна група. „Акулите“ отстъпиха с 1:2 в двубой, който се превърна в истинска корида. Големият талант от „синята“ ДЮШ Виктор Янев е със счупена ръка, което обаче ни най-малко не трогна съдийската тройка. Въпреки бруталните си влизания, гостите завършиха с 11 футболисти. Срещата се проведе при солиден зрителски интерес на стадиона в кв. Ветрен. И това обаче не попречи на главния арбитър Ахмед Ахмед да свири най-меко казано тенденциозно. Бесни от неговите отсъждания, след последния съдийски сигнал, феновете на бургазлии му поискаха обяснение за ръководенето.

Иначе, чисто футболните моменти в мача бяха твърде малко. Черноморец успя да поведе още в 4-ата минута, след хубаво изпълнение на фаул от Жулиен Парушев. „Акулите“ организираха още няколко чудесни атаки, които обаче не успяха да материализират. След като почти целият „син“ тим бе стабилно наритан, през втората част гостите успяха да обърнат резултата до 2:1 в своя полза.

„Абсолютно тенденциозно съдийство. Явно има хора, които не желаят Черноморец да бъде силен и работят срещу клуба. Искам да се извиня на нашите привърженици, които за пореден път ни подкрепиха, че въпреки всичко не успяхме да победим. Убеден съм, че ако единството между фенове и клуб продължи и всички работим за просперитета на Черноморец, то резултатите няма да закъснеят. Сигурен съм, че имаме сили и възможности да изпълним предварително поставените си цели – ДЮШ на Черноморец да бъде номер едно в Бургас и мъжкият отбор да спечели промоция за „В“ група“, коментира за Официалния сайт на ФК Черноморец 1919 Председателят на УС на клуба Тодор Райков.

Харесай официалната Фейсбук страница на ФК Черноморец 1919 ТУК

Leave a Comment