ФК Черноморец 1919 Бургас започна годината с настроение и амбиция за Трета лига

Представителният отбор на ФК Черноморец 1919 Бургас започна годината с настроение и амбиция за Трета лига. Старши треньорът на “акулите” Слави Костенски изведе група от 15 футболисти на Спортен център “Славейков”, като сред тях липсваха опитният Стефан Трайков, който се прибра вчера от Свищов, бранителят Павел Колев и полузащитниците Юлиян Николов, Павел Алексиев и опитният Михаил Ралев и Илия Иванов. Новите попълнения Георги Цъцаров и Георги Тузаков също не бяха на първото занимание, но в групата с мъжете започнаха Радостин Неделчев и Илия Янев. На първата тренировка бяха още директорът и член на УС на клуба Радостин Кишишев и инициатора на възраждането на “сините” Тома Томов. И тримата приветстваха футболистите, като им пожелаха най-вече здраве и много успехи. Основният акцент обаче бе целта пред отбора – промоция в Трета лига.

След встъпителните думи, Радостин Кишишев разряза торта с емблемата на Черноморец, предоставена от сладкарница “Астрея”. След като се подсладиха, играчите бяха разделени на групи и започнаха подготовката си за атака на Трета лига.

Двама са футболистите, които напускат тима, а това са капитанът Жулиен Парушев, който заминава за Малта и нападателят Антон Атанасов, който се премести в София и вече е ново попълнение на Миньор Перник. Селекцията не е приключила, като се водят преговори с опитни и млади момчета от бургаски регион, които ще подсилят тима на Слави Костенски.

Leave a Comment