Феновете на Черноморец подновиха анкета, награждават играч на месеца

Капитанът на Черноморец 1919 Бургас Жулиен Парушев спечели подновеното издание на анкетата за играч на месеца, която се организира от феновете. В оспорвано гласуване полузащитникът спечели вота за месец март 2018. След него се наредиха завърналите се при „Сините акули“ Петър Колев и Станимир Митев. Пепи също е един от голмайсторите на „акулите“ с 12 попадения през пролетта.

Макар и да играят в окръжната група, феновете от организирания клуб на привържениците искат да покажат на футболистите, че усилията им са оценени и старанието е важно за тях. Жулиен Парушев играе вече трети сезон за Черноморец, а през този е и голмайстор на „акулите“ с 18 попадения, а наградата му е и своеобразна благодарност за лоялността. В изминалия месец Парушев вкара 2 гола и подаде 8 асистенции в трите мача (два бяха отложени заради лошо време).

Наградата ще бъде връчена преди неделното домакинство от поредния кръг на „А“ областна група срещу ФК Балкан Планиница, което започва в 17:00 часа, на стадион „Черноморец“.

От фенклуба още един път призоваха за пълна мобилизация в оставащите мачове до края на сезона и напомниха, че отбора играе на своя дом и се радва на сериозна подкрепа по пътя към Трета лига.

Leave a Comment