Феновете на Черноморец избраха играч №1 за месец април

Нападателят Петър Колев получава втората месечна награда за любимец на феновете на Черноморец (Бургас), след като в оспорвано интернет-допитване успя да задържи първата позиция за април.

Колев се завърна през зимата в родния си клуб, след като за последно игра за Карнобат. С уменията му пред противниковата врата и бързината му са свързани и надеждите на феновете на акулите за завръщане в сериозния футбол през новото първенство. В момента Черноморец 1919 (Бургас) е на върха в А областна група и се подготвя за квалификации за Трета дивизия.

Наградата на Колев ще му бъде връчена от представител на фенклуба преди неделното домакинство, което стартира от 18.00 часа на първи терен на стадион Черноморец. През месец март призът беше за капитана на тима Жулиен Парушев.

„През април най-полезен състезател със свещената синя фланелка се оказа Петър Колев. Нека му пожелаем попътен вятър и да мачка чуждите защити. Наградата ще му бъде връчена на следващото домакинство. А за него песен няма да се мисли защото си има стар шлагер, който все още се пее“, коментираха от фенклуб Сините акули.

Той е вкарал 12 попадения през пролетния дял на първенството, а в неделя надеждите на феновете са за още топки във вратата на противника. Общо атаката на Черноморец до момента е с 97 вкарани гола.

Leave a Comment