Промяна в мястото на провеждане на Черноморец – Загорец

Настъпи промяна в мястото на провеждане на срещата между Черноморец и Загорец (Нова Загора). Двубоят от Трета лига – Югоизток ще се играе на 1-ви помощен терена на стадион „Черноморец“, вместо предварително обявеното завръщане на централния. Промяната се прави от съображения за сигурност и по-голям комфорт на зрителите. Дербито ще се проведе на 3 ноември (събота), от 14:30 ч.

Както е известно, ръководството на Черноморец продължава с подобренията по базата, за която вече бе подписан нов договор – до края на календарната 2020-а година. Ремонтът на стадион „Черноморец“ вече повече от месец върви с пълна сила в положителна посока и бетонният блок на централния сектор „А“ вече е положен. В момента, в който пристигнат поръчаните седалки, те ще бъдат монтирани.

Кофражът вече е излят в централния сектор, но паралелно с това се изгражда и кокетна ВИП-ложа. Почиства се и се подготвя и сектор В, който е ситуиран откъм улица „Индустриална“. За момента той ще бъде пригоден като сектор за гостуващата публика. Идеята на ръководството на Черноморец (Бургас) е с още един ремонт на по-късен етап през 2019-а година стадионът да се доближи до покриване на критерии за лицензиране за Втора лига.

Leave a Comment