Проведе се заседание на УС на Черноморец

Днес се проведе заседание на УС на ФК „Черноморец 1919“, на което се обсъди бюджетът и структурата на футболния клуб за предстоящия сезон. От УС са предложени за освобождаване по тяхно желание Радостин Кишишев, Димитър Вергиев и д-р Салиев. На тяхно място ще бъдат гласувани и евентуално приети от Общото събрание нови имена, които ще бъдат обявени допълнително.

Беше предложена 5-годишна програма за развитието на футболния клуб. Основен приоритет ще бъде развитието на ДЮШ. Целта пред мъжкия отбор също ще са юношите на клуба и налагането им в представителния отбор и до 3-4 години основното ядро на мъжкия отбор да бъде съставен от юноши от ДЮШ.

Подготовката на отбора за предстоящия сезон ще започне на 28.06. (понеделник) в 18.00 часа на стадион „Черноморец“. „Акулите“ ще бъдат изведени за първа тренировка от треньорите Росен Кавръков и Нено Ненов. С отбора започват 6 юноши от ДЮШ, набор 2003. Преди заниманието ще бъде отслужен водосвет от отец Николай. През следващата седмица ще бъде обявена програмата и треньорите на всички набори от ДЮШ.

Само Черноморец!

Leave a Comment