Приятел на Черноморец 1919 номиниран за „Личност на годината“

Големият приятел на ФК Черноморец 1919 Константин Бачийски е номиниран за „Личност на годината“ в Бургас за 2016 година. Общинският съветник винаги се е отзовавал на отправените към него молби от страна на „акулите“ и е помагал с всичко възможно. Той бе в първите редици и по време на мирното шествие за спасението на стадион „Черноморец“.

Константин Бачийски е Председател на комисията, която се занимава с казуса ПСФК Черноморец. Той беше човекът, който лично се ангажира със спасението на стадион „Черноморец“ и защитата на обществените интереси по отношение на спортното съоръжение. Той проведе серия от действия, включително и стартиране на разследвания, дописка да бъде извършена пълна проверка на финансите на дружеството и се бори до последно то да не бъде обявено в несъстоятелност. Благодарение на неговите усилия все още има възможност стадион Черноморец да бъде спасен за бургазлии. Самият Бачийски е категоричен, че ще се бори до край за каузата.

Общинският съветник от СЕК стана известен с активните си действия в полза на града, включително и с това, че е единственият съветник, който дарява всичките си заплати, които получава от местния парламент, за здравеопазване на Бургас и региона. Той има и съществен принос за развитието на туризма и икономиката в региона и стимулирането на местния бизнес. По негова инициатива се стартираха целогодишни полети на Летище Бургас до редица европейски градове, което допълнително развива региона.

За тези свои каузи той воюва от много години и продължи да се бори за просперитета на Бургас и региона. Ако Ви допадат някой от неговите инициативи или каузи, за които се бори, може да го подкрепите в надпреварата за „Личност на година за 2016 на Бургас“, като гласувате за него ТУК.

Харесай официалната Фейсбук страница на ФК Черноморец 1919 ТУК

Leave a Comment