Няма арестуван футболист на ФК Черноморец 1919!

На вниманието на медиите

Уважаеми колеги,

Ръководството на ФК Черноморец 1919 категорично опровергава появилата се днес информация в бургаска електронна медия, според която в нашия клуб се състезава задържаният за побой над четирима деветокласници Димитър Димов. „16-годишният Димитър Димов, според неофициална информация, е футболист и носи екипа на „Черноморец“, гласи част от материала.

Като представители на клуб с близо вековна история, ние се стремим да възпитаваме децата от нашата школа в духа на изконните български добродетели – честност, почтеност, доброта, трудолюбие и толерантност. Поради тази причина не бихме искали името на ФК Черноморец 1919 да се забърква в подобен род скандали, още по-малко, когато всичко се базира на „неофициална информация“. Надяваме се и вярваме, че авторите на въпросния материал ще коригират своята информация с официална такава, помествайки нашето опровержение.

Цялото ръководство на ФК Черноморец 1919 и спортно-техническият щаб на клуба са винаги отворени за въпроси от страна на медиите. Никога не бихме отказали информация на представители на „четвъртата власт“, особено когато тя е поискана, за да бъде намерена истината!

Харесай официалната Фейсбук страница на ФК Черноморец 1919 ТУК

Leave a Comment