Малките „акули“ ще участват в турнира за Купата на АБФ

На 7 септември, сряда, Бургас ще бъде домакин на традиционния детски футболен турнир за Купата на Асоциацията на българските футболисти /АБФ/. Турнирът е част от Националната програма „Децата и футболът“ и се организира от АБФ, БФС, Министерството на младежта и спорта и Община Бургас. По традиция турнирът се провежда под патронажа на кмета на Бургас Димитър Николов, който е поканен да награди лично победителите в състезанието. За турнира са се записали 10 отбора от Бургаска област, съставени от деца до 11-годишна възраст. Участие в него ще вземе ФК Черноморец 1919. Останалите отбори са Айтос, Нефтохимик, Локомотив Бургас, Несебър, Бургас спорт, Поморие, Звездичка, Св.Никола, Царево и Черноморец.

Предварителните срещи ще се състоят на два терена – спортен комплекс „Каменица Арена“ и спортен комплекс „Звездичка“ от 09.00 ч. Срещата за 3-то и 4-то място и финала са на спортен комплекс „Каменица Арена“ от 13.00 ч.

Всички участници ще получат пълна футболна екипировка и футболни топки, осигурени от организаторите на турнира. Ще бъдат раздадени и 9 индивидуални награди: за най-добър вратар, най-добър защитник, най-добър полузащитник, най-добър нападател, голмайстор, най-техничен състезател, най-полезен състезател, най-добър състезател на турнира и най-добър треньор.

На индивидуалните призьори ще бъдат връчени специални предметни награди, осигурени от генералния спонсор на Националната програма „Децата и футболът“ – Кока-Кола.

Харесай официалната Фейсбук страница на ФК Черноморец 1919 ТУК

Leave a Comment