Д-р Ерхан Салиев подаде ръка на Черноморец

Д-р Ерхан Салиев се присъедини към голямото семейство на Черноморец. Известния роден зъболекар ще подпомага финансово „акулите“.

Д-р Ерхан Салиев е роден в Ардино. Той е голям футболен фен, така че няма нищо изненадващо в това, че подаде ръка на футболната марка на гр. Бургас. Освен това се е занимавал и активно с футбол в родния си град. Той дори има зад гърба си един сезон с тима на Академик (София), докато е бил студент. Иначе любимият му отбор е Галатасарай. Д-р Салиев е сред основателите на българския фен клуб на гранда от Истанбул.

ЗА Д-Р ЕРХАН САЛИЕВ:

ОБРАЗОВАНИЕ
Завършва Факултет по дентална медицина към Медицински университет София.

КВАЛИФИКАЦИИ
Участие в многобройни национални и международни конгреси и семинари в областта на денталната медицина.

БИОГРАФИЯ
Д-р Салиев работи като лекар по дентална медицина към екипа специалисти на Saliev Dental Care. Владее турски, английски и немски език.

Салиев Дентал Кеър е дентална клиника с 5-годишна история.

Екипът е изграден от амбициозни хора, в търсене на новото и иновативното не само в процеса на лечение, а и във взаимоотношенията с пациентите. Те са екип, те са отбор, за “Отборна грижа за вашата усмивка”. В приятна и уютна обстановка далеч от визията на класически кабинет може да се насладите на хубавото им кафе докато четете книга, да послушате хубава музика по Ваш избор.

Leave a Comment