ДЮШ на ФК Черноморец 1919 откри сезона

Детско-юношеската школа на ФК Черноморец 1919 официално откри сезон 2016/2017. На тържествена церемония бяха представени всички набори от школата и техните треньори. Празничният за клуба и децата ден бе уважен от редица обществени деятели и политици. На събитието присъства и любимата певица на Бургас Тони Димитрова. За съжаление, поради технически причини, тя не успя да изпълни част от своите хитове.

Символичното начало новия сезон бе дадено с химна на Бургас „Бургаски вечери”. По стар, традиционен, български обичай отец Николай отслужи молебен за здраве и благополучие. Последва и най-очакваната от всички част, в която Председателят на УС на „акулите” Тодор Райков представи всички репрезентации на Черноморец и техните наставници. По уважителни причини, от церемонията отсъстваха единствено Златко Янков и неговите възпитаници. Приветствени слова отправиха общинският съветник г-н Ивайло Вагенщайн и секретарят на Областна администрация г-н Валентин Люцканов. Поздравителен адрес бе прочетен и от името на кмета на Бургас г-н Димитър Николов и зам.-кмета д-р Лорис Мануелян. Последва изказване и на един от генералните спонсори и основни „виновници” за съществуването на „синята” ДЮШ – д-р Спасимир Иванов – управител на МБАЛ „Лайф Хоспитал”. Освен пожеланията за здраве и много успехи, д-р Иванов на няколко пъти се обърна към талантите и със „Само Черноморец”.

За доброто настроение на всички присъстващи бе подготвена и шоу програма. Народни танци изиграха момчетата и момичетата от фолклорен ансамбъл „Атанас Манчев”, с художествени ръководители Димитър Тонев и Павлина Кръстева. Своите умения показаха и акробати от „Акроджъмп” – Бургас, с треньор Мариела Димитрова. Последва и демонстративен мач между най-малките „акули”, родени след 2005 г., с треньори Петър и Пламен Младенови.

Харесай официалната Фейсбук страница на ФК Черноморец 1919 ТУК

Leave a Comment