Вижте екипите на легендите за мача за „100 години Черноморец“

Стогодишнината от създаването на „Черноморец“ Бургас и мачът, който ще ознаменува събитието, продължават да привличат вниманието на нови и нови футболни звезди на България.

Така на 4 август срещу селекцията на треньора Димитър Димитров, който ще води легендите на „акулите“ ще излезе впечатляваща звездна формация.

На пейката на националите пък се очаква да се появи още едно утвърдено име в треньорската професия, Ивайло Петев.

Вече имаме удоволствието да ви покажем и екипите на двата отбора. „Акулите“ ще играят със син екип, а екипът на „лъвовете“ ще е близък до визията и естетиката на традиционната екипировка на националния отбор.

От ръководството на вековния Черноморец са подготвили най-различни клубни артикули, с които верните почитатели на клуба ще могат да се сдобият на стадиона.

Всички, които искат да станат част футболното зрелище, са добре дошли на стадион „Черноморец“ на 4 август от 17 часа. ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!

За по-голямо удобство на зрителите, ще бъдат отворени всички входове на съоръжението. Паркингът на стадиона ще може да използва до изчерпване на лимита му. След неговото запълване, ще може да се използва този на пиацата, срещу главния вход на стадиона.

Leave a Reply