БФС с подаръци за ДЮШ на Черноморец 1919

БФС ще направи мил жест към Детско-юношеската школа на ФК Черноморец 1919. Родният футболен съюз и неговият председател Борислав Михайлов ще подарят 30 футболни топки на „сините” таланти. От централата са останали очаровани от опитите да се възроди най-старата марка на бургаския футбол, а именно Черноморец. От там са оценили подобаващо факта, че школата на клуба няма аналог в родния аматьорски футбол. Тя поддържа всички възрастови групи и участва с тях във всички първенства и турнири, организирани от БФС. Освен това, в повечето надпревари „акулите” са безапелационни победители.

Друга приятна изненада за ръководители, футболисти и родители е, че дарът от БФС ще бъде връчен лично от станалият любимец на цяла България Ангел Стойков. Националният селекционер на „лъвчетата” до 19 години извърши истински подвиг, класирайки България U19 на Евро 2017. По този начин бургаският специалист си спечели уважението и любовта на всички любители на футбола в родината.

Ангел Стойков ще подари топките от името на БФС, преди двубоя Черноморец U15 – Бургас спорт U15. Самата среща започва в 10:30 ч., на ст. „Черноморец” в кв. „Акациите”. Връчването на топките пък ще стане половин час преди началния съдийски сигнал.

Leave a Comment